Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Hoe taken in Outlook op het web te maken, bewerken en categoriseren?

Zoals u weet, is een taak een gebeurtenis die is ingesteld of gemaakt via e-mail of rechtstreeks uit takenlijstitems in Outlook op het web. Microsoft heeft het eenvoudig gemaakt om taken te maken door To-do te integreren met Outlook op het web. Nu kunt u eenvoudig taken volgen en uw dag organiseren vanuit uw Outlook-toepassing. Maak een taak, markeer ze als belangrijk of voeg ze toe aan nieuwe lijsten, het is allemaal mogelijk met slechts een paar klikken. Om taken voor uw account te beheren, moet u zich eerst aanmelden bij Outlook op het web en aan de slag gaan met de onderstaande stappen:

  • Om toegang te krijgen tot uw taken in Outlook, klikt u eerst op het taakpictogram in het navigatievenster.
  • Om uw taken te controleren, selecteert u de voorkeurslijst en voegt u vervolgens extra stappen toe, schakelt u herhalen in, voegt u een vervaldatum toe, voegt u ze toe aan Mijn dag of voegt u gewoon een notitie toe.
  • U kunt ook nieuwe taken toevoegen aan de lijst door het plusteken te selecteren naast Een taak toevoegen. Voeg daarna details van uw taken toe en sla deze op.
  • Als u een nieuwe taak aan de map Gepland wilt toevoegen, kunt u dit niet rechtstreeks doen. Als u een taak in Gepland wilt toevoegen, moet u een herinnering of een vervaldatum toevoegen aan een bestaande taak.
  • Om een bestand aan een taak toe te voegen, klikt u op het pictogram Taken in het navigatiedeelvenster.
  • Klik op de taak die u wilt bijwerken of bewerken.
  • Selecteer nu Bestand toevoegen in het detailvenster en selecteer vervolgens het bestand dat u wilt bijvoegen.
  • Merk op dat u slechts één bijlage tegelijk kunt toevoegen. Als u meer bijlagen wilt toevoegen, volgt u de bovenstaande stappen opnieuw.

Als u wilt, kunt u ook een taak rechtstreeks vanuit een e-mail maken. U moet hiervoor Outlook.com bezoeken en vervolgens Mail selecteren. Klik op het taakvenster op de werkbalk en navigeer vervolgens door de e-mail die u wilt gebruiken. Selecteer de e-mail en sleep deze naar het taakvenster om uw nieuwe taak te maken. Hulp nodig met Outlook op het web of uw Outlook.com-account? Maak je geen zorgen, we staan hier tot je dienst om je de best mogelijke ondersteuning te bieden. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen via onze outlook klantenservice Nummer Nederland en vertel ons over uw bezorgdheid.

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172