De Juiste Stappen Om Een ​​Hotmail-Handtekening In Outlook In Te Stellen

Heeft u de juiste stappen nodig om een ​​Hotmail-handtekening in Outlook in te stellen? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen. Maar heb je ook nog andere gerelateerde vragen, dan kun je altijd contact opnemen met het Hotmail klantenservice Nummer. Dan staat het in aanmerking komende team klaar om u te helpen met de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uw Hotmail-handtekening in Outlook in te stellen:

  1. Ten eerste moet u beginnen met het starten van Outlook en vervolgens moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren.
  2. En nu moet je het tabblad ‘Alle Outlook-instellingen bekijken’ selecteren.
  3. En dan rechts in het dialoogvenster ‘Instellingen’ moet u de knop ‘Mail’ selecteren.
  4. U moet nu de knop ‘Opstellen en beantwoorden’ selecteren.
  5. Hierna moet u in het tekstvak ‘E-mailhandtekening’ uw handtekening invoeren.
  6. U moet weten dat de standaard handtekeningnaam Outlook Web Signature is. En dan moet je de knop ‘Naam wijzigen’ selecteren als je het naar iets anders wilt noemen.
  7. Nu, direct onder het gedeelte ‘Standaardhandtekeningen selecteren’, moet u de ‘Vervolgkeuzepijl’ selecteren naast de optie ‘Voor nieuwe berichten’, en vervolgens moet u de knop ‘Outlook-webhandtekening’ kiezen. Hierna wordt uw handtekening voortaan toegevoegd aan uw geheel nieuwe bericht.
  8. Selecteer vervolgens de vervolgkeuzepijl naast het gedeelte ‘Voor antwoorden/doorsturen’ en kies vervolgens ‘Outlook-webhandtekening’. Nu wordt uw handtekening toegevoegd aan alle antwoorden en doorgestuurde berichten.

OPMERKING: u moet ook de optie ‘Geen handtekening’ selecteren als u geen handtekening wilt opnemen in uw antwoorden en doorgestuurde berichten. U kunt ook een andere handtekening selecteren als u meer dan één handtekening heeft.
 Eindelijk, je hoeft alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren als je klaar bent, waarna je nieuwe e-mailhandtekening je berichten vergezelt.

Als je de stappen goed hebt doorlopen, zou je helemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. En als u problemen ondervindt, moet u Contact Outlook nummer. En de ijverige technici begeleiden u meteen verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *