De Stappen Om Een ​​Email Handtekening In Outlook In Te Stellen?

Heeft u hulp nodig bij de meest geschikte stappen om een ​​email handtekening in Outlook in te stellen? Nou, dan moet je weten dat je zeker de beste blog hebt gehaald. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Outlook bellen. Dan helpen de hoogopgeleide experts u direct met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om een ​​email handtekening te maken in uw Outlook account:

 Allereerst moet u in een webbrowser naar Outlook.com gaan en vervolgens inloggen op uw account.

 Hierna moet u in de rechterbovenhoek van het Outlook-scherm het ‘Instellingen tandwielpictogram’ selecteren en vervolgens de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ in het vervolgkeuzemenu kiezen.

 En dan moet je in het venster ‘Instellingen’ de ‘Mail’ selecteren, gevolgd door de optie ‘Opstellen en beantwoorden’.

 En nu, in het gedeelte ‘Email handtekening’, moet u uw handtekening opstellen en vervolgens de werkbalkopties gebruiken om de tekst op te maken, het is beter dat u uw handtekening onder vijf regels tekst houdt. En als u wilt, kunt u ook het handtekeningscheidingsteken in uw handtekening plaatsen.

 U moet nu aangeven wanneer u de handtekening wilt toevoegen aan een bericht door een vinkje te plaatsen in het vakje naast een of beide van de twee opties. Zoals; ‘Mijn handtekening automatisch toevoegen aan nieuwe berichten die ik opstel’ en ‘mijn handtekening automatisch toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord’.

 Ten slotte moet je de knop ‘Opslaan’ selecteren als je bovenstaande hebt voltooid.
En nu heb je je email handtekening toegepast op berichten volgens de door jou geselecteerde instellingen.

Opmerking: houd er rekening mee dat u slechts één email handtekening in Outlook kunt maken. U zou moeten zien ‘Een handtekening toevoegen aan Outlook voor de desktopsoft wareversies van Outlook.
Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. En als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Bellen Outlook Telefoonnummer Nederland. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u te helpen met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *