Geschikte Stappen Om Het Antwoordadres In Outlook Te Wijzigen

Bent u op zoek naar passende stappen om het antwoordadres in uw Outlook-account te kunnen wijzigen? Dan zou je het fijn vinden om te weten dat je hier in deze blog meteen geholpen wordt. Als u echter ook andere vragen heeft, kunt u ook bellen op het Outlook Nummer. En de efficiënte experts zullen u zeker helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om het antwoordadres in uw Outlook account te wijzigen:

 Allereerst moet je het tabblad ‘Bestand’ selecteren.

 Vervolgens moet u de optie ‘Info’ in het linkerdeelvenster selecteren.

 U moet nu de optie ‘Accountinstellingen’ selecteren en ‘Accountinstellingen’ kiezen in het vervolgkeuzemenu. Waarna het venster ‘Accountinstellingen’ wordt geopend.

 Selecteer vervolgens het account dat een ander antwoordadres zal gebruiken in het primaire venster van het tabblad ‘Email’.

 U moet nu de knop ‘Wijzigen’ selecteren.

 En nu moet u in het tekstvak ‘Antwoord op adres’ het email adres typen dat antwoorden op uw verzonden e-mail zal ontvangen.

 Daarna moet u de knop ‘Volgende’ selecteren.

 Dan moet je ook de knop ‘Sluiten/Gereed’ selecteren.

En als u het antwoordadres voor slechts één email bericht wilt wijzigen, kunt u deze stappen volgen:

 U moet eerst Outlook starten en vervolgens een nieuw email bericht openen.

 Hierna moet u het tabblad ‘Opties’ van het berichtenvenster selecteren.

 En dan moet je de optie ‘Directe antwoorden op’ selecteren in de groep ‘Meer opties’. En nu wordt het venster ‘Eigenschappen’ geopend.

 U moet nu het selectievakje ‘Reacties laten verzenden naar’ selecteren en vervolgens het antwoord email adres in het aangrenzende veld invoeren.

 Ten slotte moet u de knop ‘Sluiten’ selecteren en vervolgens wordt de wijziging toegepast op het huidige bericht.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om op elk moment toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen Outlook Telefoonnummer Nederland. En de technici zullen u dan verdere relevante oplossingen bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *