Hoe Een Outlook E-Mail Doorsturen Naar Een Ander Adres?

Bent u op zoek naar de bovenste stappen om e-mails in uw Outlook-account naar verschillende e-mailadressen te kunnen doorsturen? Als dat zo is, moet u weten dat u zeker de juiste blog hebt bereikt, want hier vindt u alleen betrouwbare oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u helemaal geen spijt hoeft te hebben van uw beslissing. Als u echter ook problemen heeft met andere gerelateerde Outlook-vragen, kunt u op elk gewenst moment het Outlook nummer bellen. En dan zullen de zeer ervaren experts er in een mum van tijd zijn om u dienovereenkomstig te helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om e-mails van uw Outlook-account door te sturen naar een ander e-mailadres; u moet de instructies volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u het pictogram ‘Instellingen tandwiel’ selecteren dat zich in de Outlook-webwerkbalk bevindt.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen bekijken’ selecteren.
  • En dan moet je in het dialoogvenster ‘Instellingen’ de opties ‘Mail > Doorsturen’ selecteren.
  • U moet nu het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.

TIP: U moet er ook voor kiezen om het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ uit te schakelen om te voorkomen dat Outlook op het web nog meer berichten doorstuurt.

  • En nu moet u het e-mailadres invoeren dat de doorgestuurde e-mailberichten zal ontvangen.
  • Als u vervolgens de kopieën van de doorgestuurde berichten in uw Outlook-account wilt bewaren, kunt u ervoor kiezen om het selectievakje ‘Een kopie van de doorgestuurde berichten bewaren’ aan te vinken.

OPMERKING: Als de optie ‘Een kopie van doorgestuurde berichten bewaren’ echter niet is aangevinkt, is de doorgestuurde e-mail niet beschikbaar in uw Outlook-account (zelfs niet in de map ‘Verwijderd’).

  • Eindelijk, eindelijk, moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren als u klaar bent.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, moet u tevreden zijn met de resultaten. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd Contact Outlook service nummer. De technici zullen u meteen verdere eersteklas oplossingen bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *