Hoe Kan Ik Outlook Instellen Om Berichten Automatisch Op Te Halen?

Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om Outlook zo in te stellen dat nieuwe berichten automatisch worden opgehaald? Als dat zo is, moet je weten dat je zeker de perfecte blog hebt bereikt en dat je helemaal geen spijt hoeft te hebben van je beslissing. Zoals hier rechts in deze blog, vindt u alleen nuttige oplossingen en wordt u binnen de kortste keren geholpen. Maar als u ook problemen heeft met andere gerelateerde Outlook-vragen of problemen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook Customer Care-nummer. En dan staat het hoogopgeleide en toegewijde team van experts klaar om u de beste stappen te bieden. En zij zullen ervoor zorgen dat al uw zorgen effectief worden opgelost.

Hieronder volgen de stappen om ervoor te zorgen dat Outlook automatisch nieuwe berichten verzendt en ontvangt bij het opstarten; u hoeft alleen maar de instructies op te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u de Outlook Inbox selecteren en vervolgens naar het tabblad ‘Verzenden/ontvangen’ gaan.
  • Hierna moet u in de groep ‘Verzenden en ontvangen’ de optie ‘Groepen verzenden/ontvangen’ selecteren.
  • U moet nu de opties ‘Definieer verzend-/ontvangstgroepen’ selecteren.
  • En dan moet u in het dialoogvenster ‘Groepen verzenden/ontvangen’ de knop ‘Alle accounts’ markeren.
  • Schakel vervolgens het selectievakje ‘Een automatische verzending/ontvangst elke’ in.
  • En nu moet u het gewenste interval voor automatisch ophalen van fouten invoeren.

OPMERKING: u moet weten dat de inbox van de IMAP- en Exchange-server en ook andere mappen onmiddellijk kunnen worden bijgewerkt als er nieuwe berichten binnenkomen, ongeacht het interval.

  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar de knop ‘Sluiten’ te selecteren.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf te beheren. Als u echter een soort storing tegenkomt, kunt u altijd zonder aarzelen contact Outlook nummer. Dan staan ​​de efficiënte monteurs direct voor u klaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *