Hoe Vertraagde Emails Plannen In Een Outlook Account?

Wilt u leren hoe u vertraagde emails kunt plannen op een Outlook account? Welnu, dan wordt u zeker binnen de kortste keren begeleid met de bovenste stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Outlook Nummer bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts u dienovereenkomstig helpen met de vereiste oplossingen.

Volg de aangegeven stappen volgens de instructies om vertraagde emails in Outlook te plannen:

 Allereerst moet u beginnen met het selecteren van het tabblad ‘Nieuwe email’. of u kunt een bestaande email kiezen en de opties ‘Beantwoorden, Allen beantwoorden of Doorsturen’ selecteren.

 Vervolgens moet u in het berichtenvenster het bericht opstellen en adresseren.

 En nu moet je naar het tabblad ‘Opties’ gaan en vervolgens de knop ‘Bezorging vertragen’ selecteren.

 Hierna moet u in het dialoogvenster ‘Eigenschappen’, direct onder de ‘Bezorgopties’, het selectievakje ‘Niet eerder bezorgen’ selecteren.

 En dan moet u de datum en tijd instellen waarop u de e-mail wilt verzenden.

 U moet nu de knop ‘Sluiten’ selecteren.

 Selecteer vervolgens in het berichtenvenster de knop ‘Verzenden’.

 Je moet dan naar de map ‘Outbox’ gaan om de email berichten te kunnen vinden die wel zijn ingepland maar nog niet zijn verzonden.

 Als u nu de bezorgtijd of datum wilt wijzigen, moet u de e-mail in een apart venster openen en vervolgens ‘Opties > Bezorging uitstellen’ selecteren en nu moet u een ander verzendtijdstip plannen.

 Eindelijk, als u meteen een geplande email wilt verzenden, hoeft u het bericht alleen maar in een apart venster te openen en vervolgens terug te keren naar het scherm ‘Bezorging weergeven’, en nu moet u het selectievakje naast de ‘ Niet eerder bezorgen’ optie en druk vervolgens op de knop ‘Sluiten’ gevolgd door de knop ‘Verzenden’.

Als u eenmaal het bovenstaande proces hebt gevolgd, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Bellen Outlook Nummer Nederland . Dan begeleiden de monteurs u direct met de meest relevante oplossingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *