Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Hoe uw e-mailbericht in Outlook.com aan te passen?

Pas een nieuw e-mailbericht in Outlook.com aan met behulp van de vele opties die Outlook biedt. U kunt altijd een manier vinden om uw unieke stijl toe te voegen, of uw bericht nu persoonlijk of zakelijk is. U kunt een bijlage of een afbeelding (een foto, patroon of graphic) toevoegen, lettertypen wijzigen, een lijst of een handtekening invoegen en meer.

Wijs het urgentieniveau toe aan uw bericht

U kunt het urgentieniveau van een bericht instellen, zodat geadresseerden de indicator in het Postvak IN kunnen zien voordat ze het item openen. Door het urgentieniveau in te stellen kunnen geadresseerden bovendien hun berichten sorteren op urgentie. Als u de urgentie van uw bericht wilt wijzigen, selecteert u de drie puntjes aan de bovenkant van het nieuwe bericht dat u aan het schrijven bent Meer acties en selecteert u vervolgens Urgentie instellen. U kunt Hoog, Normaalof Laag kiezen.

Een bijlage toevoegen

 • Selecteer Bijvoegen pictogram Bijvoegen onderaan in het vak voor e-mailberichten.
 • Kies of u een bestand wilt bijvoegen van uw computer of van een locatie in de cloud.
 • Ga naar de locatie van het bestand, selecteer het en klik op Openen.

Een inline-afbeelding toevoegen

Als u een afbeelding wilt toevoegen die wordt weergegeven in de hoofdtekst van uw e-mail, kunt u een inline-afbeelding toevoegen.

 • Selecteer Afbeeldingen inline invoegen Afbeeldingen inline invoegen naast Verzenden onderaan in het e-mailberichtvak.
 • Blader naar de locatie van het afbeeldingsbestand op uw computer, selecteer het bestand en selecteer vervolgens Openen.

Een emoticon of een GIF-bestand aan uw bericht toevoegen

Emoticons, ook wel emoji genoemd, zijn afbeeldingen die een emotie kunnen overbrengen. U kunt verschillende emoticons toevoegen aan uw berichten. U kunt ook kiezen uit populaire GIF-bestanden

 • Als u een emoticon wilt invoegen, selecteert u het Emoji pictogram Kies dit pictogram om een emoticon toe te voegen aan uw e-mailbericht onderaan in het e-mailbericht. Scrol vervolgens naar Populaire emoji's, en kies een emoticon.
 • Om een GIF-bestand in te voegen, selecteert u het Emoji pictogram Kies dit pictogram om een emoticon toe te voegen aan uw e-mailbericht onderaan in het e-mailbericht. Scrol vervolgens naar Populaire GIF-bestandenen kies een GIF-bestand.

Het lettertype van uw e-mailbericht wijzigen

U kunt uw e-mailbericht meer laten opvallen door het lettertype, de grootte, de kleur en de stijl aan te passen.

 • Selecteer Opmaakopties weergeven Opmaakopties weergeven naast Verzenden onderaan het e-mailberichtvak. Het opmaaklint wordt weergegeven.
 • Selecteer Lettertype Lettertype en kies het gewenste lettertype. U kunt ook de lettergrootte en letterkleur wijzigen, de tekst vet of cursief maken of onderstrepen, of zelfs een deel van uw e-mailbericht markeren.

Een lijst met opsommingstekens of een genummerde lijst toevoegen

U kunt lijsten met opsommingstekens of genummerde lijsten gebruiken om stappen, actie-items of belangrijke punten weer te geven in uw e-mailbericht.

 • Als u een genummerde lijst in uw e-mailbericht wilt toevoegen, selecteert u Opmaakopties weergeven Opmaakopties weergeven naast Verzenden onderaan het e-mailbericht, en vervolgens Opsommingstekens
 • Als u een genummerde lijst in uw e-mailbericht wilt toevoegen, selecteert u Opmaakopties weergeven Opmaakopties weergeven naast Verzenden onderaan het e-mailbericht en vervolgens Nummering

Een tabel toevoegen

Voeg een tabel in om gestructureerde gegevens in rijen en kolommen aan uw e-mailbericht toe te voegen.

 • Maak een nieuw e-mailbericht of beantwoord een bestaand bericht.
 • Onderaan in het deelvenster Opstellen, selecteert u Meer opmaakopties Outlook.com-pictogram >
 • Versleep de cursor om het aantal kolommen en rijen te kiezen dat u in uw tabel wilt.

Voeg een e-mailhandtekening toe aan uw bericht

Maak een e-mailhandtekening die aan het einde van uw e-mailberichten wordt weergegeven.

 • Selecteer bovenaan de pagina, Instellingen Settings > Alle Outlook-instellingen weergeven.
 • Selecteer E-mail > Opstellen en beantwoorden.
 • Typ uw e-mailhandtekening in het tekstvak. U kunt het lettertype, de grootte, de kleur en het uiterlijk van uw handtekening wijzigen door gebruik te maken van de beschikbare opties in het lint bovenaan het tekstvak.
 • Als u wilt dat uw handtekening alleen wordt opgenomen in nieuwe berichten, selecteert u het selectievakje naast Automatisch mijn handtekening toevoegen aan nieuwe berichten die ik opstel. Als u wilt dat uw handtekening automatisch wordt toegevoegd aan de berichten die u doorstuurt of beantwoordt, selecteert u Automatisch mijn handtekening toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord. Als u liever beide opties gebruikt, selecteer dan beide selectievakjes.
 • Kies Opslaan wanneer u klaar bent. Uw e-mailhandtekening wordt nu weergegeven in nieuwe berichten, in uw antwoorden of beide, afhankelijk van uw selectie.

Source

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172