Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Hoe lettertype en tekstkleur van Outlook e-mailtekst wijzigen?

Voelt u zich niet op uw gemak met de standaardlettergrootte van uw e-mail? Waarom niet overwegen om het te veranderen? Natuurlijk is het mogelijk en binnen een knipoog kun je het doen. Het enige dat u nodig hebt, is eerst deze blog lezen en vervolgens eenvoudig uw standaardlettertype, tekstkleur, grootte en zelfs stijl wijzigen, zoals vet of cursief, al naar gelang uw voorkeur. Het standaardlettertype van e-mailtekst in Outlook is 11-punts Calibri in zwart, die op elk moment naar behoefte kan worden aangepast.

Ga nu aan de slag met de onderstaande stappen zonder nog een moment te verspillen:

  • Selecteer Opties op het tabblad Bestand en klik vervolgens op E-mail.
  • Als u Outlook 2007 gebruikt, moet u eerst Tools in het menu selecteren en vervolgens op Opties klikken en Mail-formaat kiezen.
  • Selecteer de optie Briefpapier en lettertypen onder Berichten opstellen.
  • Selecteer het tabblad Nieuwe e-mailberichten op het tabblad Persoonlijk Briefpapier en kies vervolgens Lettertype.
  • Hier op deze pagina kunt u het lettertype, de stijl, de grootte en de kleur selecteren die u wilt gebruiken. Klik op OK zodra u de wijzigingen aanbrengt.
  • Als u in de toekomst het lettertype en de andere instellingen naar de standaardinstellingen wilt wijzigen, gebruikt u de onderstaande stappen om dit te doen.
  • Na het volgen van al deze bovenstaande stappen, zoals u hebt gedaan om uw lettertype-instellingen te wijzigen wanneer u het lettertype bereikt, selecteert u + Tekst in het lettertype, Normaal in lettertype, 11 in formaat en Automatisch in Lettertypekleur.

We hopen dat de stappen eenvoudig genoeg zijn voor uw begrip en dat u uw Outlook met succes hebt gewijzigd. Als er iets is dat u hindert in verband met uw account en als u hulp nodig heeft, zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. Verspil geen tijd met zitten en afvragen en assistentie bij onze bekwame outlook klantenservice Nummer Nederland experts.

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172