Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Hoe nog een e-mail aan uw Outlook-account toe te voegen?

Nou, we zijn ons ervan bewust dat Outlook.com ons deze functie heeft gegeven waarmee we een ander e-mailaccount kunnen toevoegen aan Outlook.com en we kunnen ook e-mails lezen en verzenden van onze andere e-mailaccounts zoals Yahoo, Gmail, enz. de Outlook.com-pagina moeten verlaten. Dit heeft ons in feite eenvoudiger en sneller gemaakt. U moet ook weten dat de e-mailaccounts die u toevoegt aan uw Outlook.com verbonden accounts worden genoemd.

Om meer over ons te weten moet u op deze link klikken hier Outlook klantenservice en u zult zeker alle antwoorden op uw vragen vinden. Nu om te weten hoe dit werkt, moet u deze blog doorlezen en de onderstaande instructies volgen.

Als u uw Gmail-account wilt koppelen aan uw Outlook.com dan:

 • U moet naar de ‘Instellingen’ in uw Outlook.com gaan en naar ‘Alle Outlook-instellingen bekijken en vervolgens naar‘ E-mail synchroniseren ’gaan.
 • Nu op de weergegeven pagina van 'verbind uw Google-account, moet u een weergavenaam invoeren voor het Gmail-account dat u wilt toevoegen.
 • Die naam is alleen voor degenen om te zien van wie e-mails zullen worden ontvangen als naam van de ontvanger en klik vervolgens op de knop ‘OK’.
 • U moet nu het Gmail-account selecteren dat u wilt gebruiken en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Gmail-account met uw Gmail-inloggegevens en vervolgens hoeft u alleen maar
 • Om vervolgens uw andere e-mailaccount te kunnen verbinden met Outlook.com;

  • U zou naar de ‘Instellingen’ in uw Outlook.com moeten gaan en naar ‘Alle Outlook-instellingen weergeven en vervolgens‘ e-mail synchroniseren.
  • Nu moet u de optie ‘Andere e-mailaccounts vinden die zich onder‘ Aangesloten accounts ’bevinden, u hoeft deze alleen maar te selecteren.
  • Vervolgens moet u op de weergegeven pagina met de melding 'Uw account verbinden' een weergavenaam invoeren voor de e-mail die u wilt toevoegen, zodat de naam van de ontvangers zichtbaar is wanneer u een e-mail naar iemand verzendt.
  • U moet zich ook aanmelden bij het account om verbinding te maken met Outlook.com-account met uw volledige e-mail-ID en wachtwoord en dan hoeft u alleen maar op de knop ‘OK’ op het scherm te klikken.

  Je zou goed moeten zijn om weer aan de slag te gaan als je klaar bent met het doorlopen van de bovengenoemde stappen. Maar als u de neiging heeft om een ​​probleem tegen te komen of andere problemen hebt, moet u ons hier meteen bereiken via Outlook klantenservice. En u hebt alle oplossingen in één stop, want we zijn op elk moment van de dag beschikbaar.Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172