Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Kan Outlook standaard e-mailmappen (xxx.pst) niet openen

Probeert u uw standaard e-mailmap in Outlook te openen, maar kunt u dit niet doen? Nou, dit is een veel voorkomende fout die arriveert in Outlook 2007/2010/2013/2016/2019 en kan ook gemakkelijk worden opgelost. Ter informatie kunnen de oorzaken achter het probleem eenvoudig worden vastgesteld en kunt u het probleem alleen zelf oplossen door enkele eenvoudige stappen uit te voeren. We kunnen uw frustratie begrijpen wanneer u toegang moet krijgen tot een belangrijke e-mail van uw Outlook-programma en het toont een of andere dwaze fout. We willen niet dat u zich meer zorgen maakt en daarom hebben we u de beste oplossing voor uw probleem aangeboden. Als u ook dezelfde foutmelding krijgt met de melding "Kan uw standaard e-mailmappen niet openen"

Gebruik de onderstaande stappen en los het probleem op

  • Controleer of het MS Outlook-programma zich in de compatibiliteitsmodus bevindt, omdat hierdoor de prestaties van de toepassing kunnen afnemen.
  • Controleer of het instellingenbestand van het navigatiedeelvenster van Outlook beschadigd is. In sommige gevallen kan de fout een oorzaak zijn van beschadigde instellingen van het navigatievenster, omdat de kans hierop zeldzaam is.
  • Controleer of het PST-bestand per ongeluk is verwijderd of dat het bestand beschadigd of beschadigd is.
  • Als het probleem zich nu in de compatibiliteitsmodus van Outlook voordoet, moet u dit eerst uitschakelen.
  • Veel van de problemen zijn het gevolg van onjuiste invoegtoepassingen die ook kunnen worden uitgeschakeld door Outlook in de veilige modus uit te voeren. Om dit te doen, opent u eerst het Windows-dialoogvenster Uitvoeren en typt u Outlook / safe in het opgegeven veld. Druk op enter en controleer of het probleem zich blijft voordoen.
  • Als alle bovengenoemde oplossingen niet werken, dan denken we dat het tijd is om uw Outlook PST 2007/2010 met ScanPST.exe te herstellen.
  • Open de Outlook-installatiemap en zoek ScanPST.exe.
  • Dubbelklik erop om de volgende applicatie te installeren.
  • Selecteer "Repareren" en start het proces voor probleemoplossing.
  • Als de reparatie werkt, hebt u toegang tot uw e-mails en kunt u de Outlook-applicatie probleemloos uitvoeren.

In het geval dat geen van de bovenstaande punten werkt, raak dan niet in paniek en neem contact op met Outlook Helpdesk voor hulp.

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172