Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Problemen oplossen Exchange-account verbinden in Outlook voor Mac

Probeert u uw Exchange-account te verbinden in Outlook voor Mac, maar krijgt u een foutmelding? Stop met je zorgen te maken en ga door deze blog om een ‚Äč‚Äčoplossing voor je probleem te vinden. In deze blog geven we een opsomming van de reden waarom u uw Exchange-account mogelijk niet kunt verbinden in Outlook met zijn oplossingen. Ken uw probleem en gebruik de gegeven oplossing om ons account onmiddellijk te verbinden met Outlook voor Mac. Dus laten we beginnen

  • Als u probeert uw Exchange-account te verbinden in Outlook voor Mac, zorg er dan eerst voor dat u Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 of latere versies uitvoert. U kunt ook uw uitwisselingsserver verbinden als u Office 365 voor bedrijven hebt. Als uw bedrijf Exchange Server 2003 of een andere eerdere versie gebruikt, kunt u het niet verbinden met Outlook voor Mac. Neem contact op met uw beheerder om te controleren welke versie van Exchange Server uw account host.
  • Controleer of u nauwkeurige accountreferenties of servernaam opgeeft. Open hiervoor eerst het menu Hulpmiddelen en selecteer vervolgens Accounts. Selecteer uw account in het linkerdeelvenster in het gedeelte Accounts en controleer de accountinstellingen.
  • U kunt ook controleren of de accountgegevens die u invoert, correct zijn door vanuit Outlook op internet te ondertekenen.
  • Een andere reden voor een dergelijk probleem kan zijn dat u de Offline-modus in Outlook hebt ingeschakeld. Om de status van uw Outlook te controleren, controleert u of Offline werken is ingeschakeld in het Outlook-menu. Verwijder het vinkje uit het vak naast Offline werken en probeer opnieuw om uw account te verbinden.
  • Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.
  • U kunt problemen krijgen bij het tot stand brengen van een verbinding met Exchange-server als deze niet beschikbaar is. Ga nu naar het menu Extra en selecteer vervolgens Accounts om uw Exchange Server-verbinding te controleren. Als de indicator oranje licht geeft, betekent dit dat er een probleem is met de verbinding.
  • Vraag uw beheerder of uw account moet zijn aangemeld met een gecodeerd kanaal. Zo ja, dan moet u SSL-instellingen gebruiken om uw account te coderen. Ga hiervoor eerst naar het menu Extra en selecteer vervolgens Accounts. Selecteer uw account in het gedeelte Accounts en klik vervolgens op Geavanceerd. Selecteer Server en klik op Directoryservice in het gedeelte Microsoft Exchange. Vink alle vakjes in het veld SSL gebruiken om verbinding te maken aan.
  • Dergelijke problemen kunnen ook optreden als uw account een e-mailproxyserver nodig heeft om verbinding te maken. In dit geval moet u contact opnemen met uw Exchange-accountbeheerder.

We hopen dat u uw probleem hebt opgelost en uw Exchange-account hebt verbonden in Outlook voor Mac. Als u echter nog steeds met hetzelfde of een ander probleem geconfronteerd wordt met uw Outlook-account, neemt u contact op met outlook klantenservice Nummer Nederland voor hulp.

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172