Outlook Klantenservice Telefoonummer Nederland

Toll-free: +31-708080172

Hoe blokkeer ik spam-e-mails van uw Outlook-account?

Krijgt u veel spam- of ongewenste e-mails op uw account? Raak niet in paniek, want dit probleem heeft een oplossing. Als de spam-e-mails die u ontvangt afkomstig zijn van één afzender, kunt u de afzender direct blokkeren om te stoppen met ontvangen of kunt u de e-mail ook markeren als ongewenste e-mail om dergelijke e-mails in de toekomst niet meer te ontvangen. Je hoeft je echter geen zorgen te maken als je een belangrijk of fatsoenlijk bericht als rommel markeert, want je kunt het ook omdraaien door het te markeren als Geen rommel van de map met ongewenste reclame.

Gebruik nu de onderstaande stappen om een e-mail als rommel te markeren.

  • Selecteer in de lijst met e-mail de e-mail die u als rommel wilt markeren.
  • Klik nu boven op het scherm op Ongewenst en vervolgens rommel uit de lijst om het bericht naar de ongewenste map te verplaatsen.
  • Zoals hierboven vermeld, als u ontdekt dat een bepaalde e-mail geen rommel is, gaat u eerst naar de map Ongewenste e-mail om de instellingen ongedaan te maken en selecteert u vervolgens het bericht dat geen ongewenste e-mail is en klikt u vervolgens op de optie Geen ongewenste e-mail.
  • Als u denkt dat iemand probeert uw persoonlijke gegevens te achterhalen of uw geld via een e-mail te stelen, kunt u die specifieke e-mail melden als phishing.
  • Om dit te doen, selecteert u opnieuw in uw berichtenlijst het bericht waarvan u denkt dat het niet legitiem is en klikt u vervolgens boven aan het scherm op Ongewenst.
  • Selecteer Phishing en klik vervolgens op Report om de afzender te melden.
  • De e-mails die u als phishing rapporteert, worden verplaatst naar de map Verwijderde items.

We zijn van mening dat de bovenstaande stappen eenvoudig genoeg waren voor uw begrip en dat u een e-mail met succes hebt gemarkeerd of gerapporteerd als rommel of phishing. Als iemand je nog steeds lastigvalt via e-mail of als je een probleem hebt met je account, neem dan gerust contact op met de Outlook klantenservice telefoonnummer voor hulp.

Outlook Klantenservice Nummer +31-708080172